www.badiadelvalles.cat
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
L'Ajuntament de Badia, en coordinació amb l'empresa que realitza el servei de neteja viària i recollida de residus, ha fixat l'aplicació de mesures excepcionals de neteja i desinfecció per fer front a l'emergència sanitària del coronavirus.

Concretament, les accions que es duen a terme són les següents:

Baldeig de carrers: Neteja amb desinfectant i aigua fent servint les escombradores de què disposa el servei. També es farà servir un vehicle de neteja amb aigua per complementar aquesta neteja.

Voreres: Desinfectació manual de les voreres, a partir de demà divendres, mitjançant l'ús de motxilles específiques per a aquesta funció.

Mobiliari urbà: Aquest matí s'ha iniciat la desinfecció de papereres, jocs infantils, bancs, etc., amb un vaporitzador amb líquid desinfectant. Actua sense necessitat de neteja posterior i de manera ràpida (en 10 minuts s'asseca).

Contenidors: Es dobla la freqüència de neteja dels contenidors amb cisterna renta-contenidors, de quinzenal a setmanal. A més a més, es fa també la desinfecció exterior seguint el mateix mètode de la neteja del mobiliari urbà.

Publicat el 19.03.2020