Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Mesures excepcionals de neteja i desinfecció a Badia del Vallès
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
L'Ajuntament de Badia, en coordinació amb l'empresa que realitza el servei de neteja viària i recollida de residus, ha fixat l'aplicació de mesures excepcionals de neteja i desinfecció per fer front a l'emergència sanitària del coronavirus.

Concretament, les accions que es duen a terme són les següents:

Baldeig de carrers: Neteja amb desinfectant i aigua fent servint les escombradores de què disposa el servei. També es farà servir un vehicle de neteja amb aigua per complementar aquesta neteja.

Voreres: Desinfectació manual de les voreres, a partir de demà divendres, mitjançant l'ús de motxilles específiques per a aquesta funció.

Mobiliari urbà: Aquest matí s'ha iniciat la desinfecció de papereres, jocs infantils, bancs, etc., amb un vaporitzador amb líquid desinfectant. Actua sense necessitat de neteja posterior i de manera ràpida (en 10 minuts s'asseca).

Contenidors: Es dobla la freqüència de neteja dels contenidors amb cisterna renta-contenidors, de quinzenal a setmanal. A més a més, es fa també la desinfecció exterior seguint el mateix mètode de la neteja del mobiliari urbà.

Publicat el 19.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^