www.badiadelvalles.cat
A partir de demā divendres, els carrers de Badia del Vallčs mostraran banderoles i pancartes per conscienciar sobre la necessitat de prevenir contagis de la COVID-19. Amb els missatges, es vol transmetre la importāncia de les conseqüčncies sanitāries, econōmiques i socials d'un nou confinament i conscienciar sobre la necessitat de protegir-nos per protegir les nostres famílies i amics.

La campanya consta de 80 banderoles que es penjaran, a partir de demā, divendres 31 de juliol, als fanals de l'Av. de Burgos, av. Via de la Plata, av. de la Mediterrānia, Av. del Cantābric, i als carrers Eivissa, Mallorca, La Manxa, Menorca, Saragossa, Segovia, Santander, Bčtica, Porto, Algarve i Oviedo, i cartells a les comunitats de veīns.

També s'instalˇlaran 3 pancartes de 4 x 1 metres a les glorietes d'Av. de Burgos amb Av. de la Mediterrānia, Via de la Plata amb av. de la Mediterrānia, i av. Cantābric amb carrer Pla del Fonollar (al costat del camp de futbol) i roll-ups que s'ubicaran al Poliesportiu Vell i a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana.

La imatge de la campanya es compartirā a les xarxes de l'Ajuntament.

Amb les accions dels agents comunitaris i la intensificaciķ de la presčncia policial en determinats espais, volem contribuir a minimitzar el possible, amb la colˇlaboraciķ de la ciutadania, els contagis a la nostra ciutat.

Publicat el 30.07.2020