X
Consulta el Pla per a la reordenació de l'extrem Sud-est de l'Eix Comercial de Badia
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia inicia una campanya de conscienciació per evitar contagis de la COVID-19
Imatges de la campanya de conscienciació contra la COVID-19
A partir de demà divendres, els carrers de Badia del Vallès mostraran banderoles i pancartes per conscienciar sobre la necessitat de prevenir contagis de la COVID-19. Amb els missatges, es vol transmetre la importància de les conseqüències sanitàries, econòmiques i socials d'un nou confinament i conscienciar sobre la necessitat de protegir-nos per protegir les nostres famílies i amics.

La campanya consta de 80 banderoles que es penjaran, a partir de demà, divendres 31 de juliol, als fanals de l'Av. de Burgos, av. Via de la Plata, av. de la Mediterrània, Av. del Cantàbric, i als carrers Eivissa, Mallorca, La Manxa, Menorca, Saragossa, Segovia, Santander, Bètica, Porto, Algarve i Oviedo, i cartells a les comunitats de veïns.

També s'instal·laran 3 pancartes de 4 x 1 metres a les glorietes d'Av. de Burgos amb Av. de la Mediterrània, Via de la Plata amb av. de la Mediterrània, i av. Cantàbric amb carrer Pla del Fonollar (al costat del camp de futbol) i roll-ups que s'ubicaran al Poliesportiu Vell i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

La imatge de la campanya es compartirà a les xarxes de l'Ajuntament.

Amb les accions dels agents comunitaris i la intensificació de la presència policial en determinats espais, volem contribuir a minimitzar el possible, amb la col·laboració de la ciutadania, els contagis a la nostra ciutat.

Publicat el 30.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020 Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020
^