www.badiadelvalles.cat
Demà, dijous 29 d'octubre, reobrirà el mercat ambulant de Badia, amb limitació a un 30% del seu aforament i més mesures de seguretat, com el perimetratge de l'espai i el control per part de personal de Protecció Civil i de l'associació de paradistes.

A partir de demà el mercat ambulant de Badia del Vallès tornarà a obrir incrementant les mesures de seguretat davant la COVID-19. L'Ajuntament perimetrarà el seu entorn per acotar els punts d'entrada i de sortida. A més, efectius de Protecció Civil i de l'associació de paradistes controlaran que el nombre de persones no superi el 30% de l'aforament permès per fer l'equipament segur.

Recordem que, a banda de les accions generals que es duran a terme, es fonamental que cadascuna de les persones que hi assisteixin extremin les mesures de prevenció, com l´ús en tot moment de mascareta, tapant boca i nas, respectar la distància de seguretat i la higiene freqüent de mans. A més, demanem que les persones facin en tot moment cas de les indicacions del personal que hi serà controlant l'aforament, per la seguretat de tothom.

Publicat el 28.10.2020