Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reobertura del mercat ambulant, amb reducció de l'aforament i control d'accés
Demà, reobertura del mercat ambulant, amb reducció de l´aforament i control d´accés
Demà, dijous 29 d'octubre, reobrirà el mercat ambulant de Badia, amb limitació a un 30% del seu aforament i més mesures de seguretat, com el perimetratge de l'espai i el control per part de personal de Protecció Civil i de l'associació de paradistes.

A partir de demà el mercat ambulant de Badia del Vallès tornarà a obrir incrementant les mesures de seguretat davant la COVID-19. L'Ajuntament perimetrarà el seu entorn per acotar els punts d'entrada i de sortida. A més, efectius de Protecció Civil i de l'associació de paradistes controlaran que el nombre de persones no superi el 30% de l'aforament permès per fer l'equipament segur.

Recordem que, a banda de les accions generals que es duran a terme, es fonamental que cadascuna de les persones que hi assisteixin extremin les mesures de prevenció, com l'ús en tot moment de mascareta, tapant boca i nas, respectar la distància de seguretat i la higiene freqüent de mans. A més, demanem que les persones facin en tot moment cas de les indicacions del personal que hi serà controlant l'aforament, per la seguretat de tothom.

Publicat el 28.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
×  
Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
^