www.badiadelvalles.cat
Demŕ dijous, a les 18 hores, i dins dels actes organitzats per commemorar el Dia internacional per a l'eliminació de la violčncia envers les dones, tindrŕ lloc un taller en línia per a famílies sobre la intel·ligčncia erňtico-afectiva durant l'adolescčncia. Per inscriure't al taller, a cŕrrec de Magranes, ho pots fer contactant el 635 531 036.

L'adolescència, etapa de canvis i de descobriment de la sexualitat, és fonamental per al desenvolupament d'una visió positiva, saludable i de respecte cap a la vivència de l'afectivitat. Amb aquest taller es facilitaran eines de comunicació i d'assertivitat sexuals.

L'activitat forma part del programa d'actes organitzats per l'Ajuntament de Badia del Vallès per conscienciar sobre la necessitat de rebutjar les violències masclistes, coincidint amb la commemoració, el 25 de novembre, del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Aquesta programació es pot veure modificada en funció de les mesures decretades a causa de la COVID-19. Pots consultar el programa en aquesta notícia.

Publicat el 11.11.2020