Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El mes de novembre, activitats per a l'eliminació de la violència envers les dones
Imatge de les activitats del Dia internacional per a l´eliminació de la violència envers les dones
El mes de novembre, l'Ajuntament de Badia del Vallès ha organitzat una sèrie d'activitats per conscienciar sobre la necessitat de rebutjar les violències masclistes, coincidint amb la commemoració, el 25 de novembre, del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Aquesta programació es pot veure modificada en funció de les mesures decretades a causa de la COVID-19.

A més del IV concurs gràfic per a la no-violència masclista i el taller en línia del 5 de novembre, dels que ja hem informat, hi ha una sèrie d'actes, amb el 25 de novembre com a dia principal.

Així, dijous 12 de novembre, a les 18 hores, es durà a terme la xerrada en línia “la intel·ligència eroticoafectiva durant l'adolescència”, a càrrec de Magranes. Per inscriure-t'hi, ho pots fer al telèfon 635 531 036.

El 24 de novembre, a les 18 hores, l'Eloi Martin presentarà el monòleg “Espolsant la pols”, a la Sala Roja del Casal de Joves.

El 25 de novembre, a les 17 hores, a la Biblioteca Vicente Aleixandre, l'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, presentarà el Dia Internacional contra les violències masclistes i tindrà lloc la presentació de la campanya “Diposita aquí el teu masclisme”. Aquest mateix dia es farà públic el resultat del IV Concurs Gràfic per la No-Violència Masclista; Trenquem el Silenci durà a terme l'acció “Zapatos Rojos”; Sexpertes mostraran el masclisme en xifres, amb “Columna lila”, i es projectarà el manifest unitari. Els actes del dia finalitzaran, a les 18 hores amb la xerrada sobre el feminisme al cinema “Història & Crispetes: Feminismes 1920-2020”, per Art Públic.

El 26 de novembre, a les 18 hores i a la Sala Roja (Casal de Joves), el col·lectiu Rebellatorum oferirà la peça feminista “Telefail”.

Els actes finalitzaran el 27 de novembre, a les 18 hores, amb l'activitat artística en format virtual “Masculinitat en revisió, nois en acció”, dirigida a joves de 12 a 18 anys, a càrrec de Drac Màgic.

Totes les activitats presencials tindran lloc amb aforament limitat i cal fer reserva anticipada de plaça. Pots contactar la Biblioteca Vicente Aleixandre al telèfon i whatsapp 663 709 712 i a la Sala Roja (Casal de Joves), al telèfon i whatsapp 672 414 386.

Cartell de les activitats

Publicat el 10.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^