www.badiadelvalles.cat
El Servei d'Esports de Badia del Vallès compensarà pels dies que el Complex ha estat tancat degut a les limitacions en l'actividad derivades de la COVID-19. En els abonaments trimestrals, descomptarà el cobrament d'un mes en l'abonament gener-març. En el cas dels cobraments mensuals, no cobrarà l'import corresponent al mes de novembre.

Dilluns vinent, 23 de novembre, el Complex Esportiu torna a obrir, amb les limitacions fixades per la Generalitat de Catalunya.Així, tindrà un aforament fixat en el 30% i caldrà reservar hora mitjançant cita prèvia al web https://iembadia.deporsite.net/, gairebé com s'estava fent fins ara. El web ja és operatiu per a la realització de reserves.

El complex ha estat tancat menys d'un mes per la pandèmia. Tot i així, per simplificar tràmits i facilitar la compensació dels imports pels dies en què no s'ha pogut oferir servei, ha decidit comptar que ha estat tancat un mes.

Això implica, en el cas de l'abonament trimestral, que restarà l'import corresponent a un mes en el rebut vinent, del primer trimestre del 2021. En el cas de l'abonament mensual, no ha girat la mensualitat corresponent al mes de novembre, així que cap abonat mensual rebrà aquest rebut.

Per a qualsevol dubte o consulta, tens a la teva disposició el telèfon i el correu electrònic del servei d'Esports:
Telèfon: 93 718 36 54
Correu-e: esports@badiadelvalles.net

Publicat el 21.11.2020