www.badiadelvalles.cat
Demà s'obre el termini per sol·licitar ajuts de menjador escolar del curs 2022-2023, que estarà obert fins al 20 de maig. Els ajuts de menjador escolar van dirigits a infants i adolescents empadronats al municipi de Badia de Vallès, de 3 a 16 anys (fins a 4t d'ESO) inscrits en qualsevol curs d'ensenyament obligatori i 2n cicle d'educació infantil amb fons públics, les famílies dels quals es troben en situació de dificultat social o econòmica.

Els ajuts de menjador escolar s'adrecen a alumnes d'ensenyament infantil, primària i secundària obligatòria. Poden sol·licitar l'ajut el pare, la mare, el tutor/a legal o la persona encarregada de la guarda i protecció d'alumnes d'ensenyament obligatori.

La presentació de sol·licituds es farà, a partir de demà, 27 d'abril, preferentment de manera telemàtica, al tràmit que hi haurà actiu a la Seu Electrònica de l'Ajuntament, a l'enllaç badiadelvalles.sedelectronica.es.

En aquells casos en què no sigui possible la presentació telemàtica, les sol·licituds hauran de presentar-se amb cita prèvia demanada a l'OAC (Oficina d'atenció ciutadana) de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

Pots consultar les bases de la convocatòria en els documents adjunts.

Convocatòria per a la concessió d'ajuts de menjador escolar (català)

Convocatòria per a la concessió d'ajuts de menjador escolar (català)

Fitxer: 20220419_Comunicacio_Convocatoria_Annex_1_de_CONVOCATORIA_PER_LA_CONCESSIO_DE_SUBVENCIONS_AJUTS_DE_MENJADOR__CATALA_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 467.64 kB

Convocatòria per a la concessió d'ajuts de menjador escolar (castellà)

Convocatòria per a la concessió d'ajuts de menjador escolar (castellà)

Fitxer: 20220419_Comunicacio_Convocatoria_Annexo_1_CONVOCATORIA_PARA_LA_CONCESION_DE_SUBVENCIONES_PARA_AYUDAS_DE_COMEDOR__CASTELLANO_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 468.04 kB

Publicat el 26.04.2022