Portada > Educació
Botó que mostra/amaga menú lateral
Àrees ciutadanes
Educació

Blog de les accions educatives de l'Ajuntament "Cultivem l'educació"

L'Ajuntament de Badia del Vallès dedica molts esforços a promoure el desenvolupament òptim d'infants, joves i persones adultes de la ciutat. La majoria de les intervencions fetes en aquest sentit tenen un component socioeducatiu.

Tots els projectes i iniciatives que es relacionen en aquest blog, independentment dels serveis des d'on es prestin, tenen com a finalitat acompanyar infants, joves i adults cap a la construcció de projectes de vida satisfactoris i plens de sentit. Entenem que aquest és l'objecte de les polítiques educatives.

Blog del Pla Educatiu d'Entorn

Des d'aquest espai podreu conèixer els projectes, propostes i actuacions que desenvolupen les diferents xarxes del Pla Educatiu d'Entorn en el marc de cada un dels àmbits i que coordinen de manera conjunta l'Ajuntament i el Departament d'Ensenyament.

logo eina

Seguint la pàgina de Facebook de L'Eina podreu conèixer les novetats, alertes i informacions rellevants sobre els diferents estudis, i consells per a l'orientació i construcció d'itineraris que us poden ser d'utilitat. Des d'aquest espai, podeu contactar amb l'orientadora de l'Ajuntament per resoldre un dubte o sol·lictiar una visita.

^