www.badiadelvalles.cat

Ja s'han fet públics els períodes de preinscripció per als diferents estudis postobligatoris. Pots tramitar en línia la preinscripció a https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/. Per rebre més informació, pots consultar el web http://queestudiar.gencat.cat/ i tens a la teva disposició el Servei d'Orientació L'Eina, de l'Ajuntament, a l'edifici El Molí.

Després dels 16 anys i de la formació obligatòria a l'ESO, tant si has obtingut el títol de graduat en educació secundària com si no, és el moment de decidir quina formació vols realitzar per iniciar el teu itinerari personal i professional.

En aquest moment, cal estar ben informat i conèixer les sortides i els períodes de preinscripció i matrícula. Et recordem que les dates de preinscripció per als estudis postobligatoris seran les següents:

Batxillerat
Del 20 al 26 d'abril

Cicles formatius de grau mitjà
Estudiants: del 20 al 26 d'abril
Aquest primer període de preinscripció està adreçat a joves que durant el curs 2021-22 estan cursant alguns dels següents estudis: ESO o equivalent, PQPI, formació professional inicial o un cicle de formació professional inicial. També queden incloses les persones que tenen com a màxim 18 anys i estan cursant un PFI, el curs d'accés a CFGM, la proves d'accés a CFGM o similar.

La resta d'estudiants: del 17 al 23 de maig
Aquest segon període de preinscripció està adreçat a totes les persones que no han fet la preinscripció en la primera fase, ja sigui perquè no complien els requisits establerts o, per qualsevol altre motiu. Així com, les persones que no han estat admeses a la primera fase.

Cicles formatius de grau superior
Del 25 al 31 de maig

Programes de formació i inserció
Del 2 al 13 de maig

Cicles formatius d'arts escèniques
Del 14 d'abril al 3 de juny

Cicles de formació professional i d'arts plàstiques i disseny
Grau mitjà: del 17 al 23 de maig
Grau superior: del 25 al 31 de maig

Ensenyaments esportius de grau mitjà i superior
Del 2 al 23 de maig (1r període)

Ensenyaments artístics superiors
Del 2 al 23 de maig (1r període)

Centres de formació d'adults
Del 21 al 29 de juny

Les preinscripcions es tramiten en línia a través de https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/

Per a més informació sobre el procés de preinscripció i matrícula, la documentació necessària per a la seva formalització i l'oferta completa, pots dirigir-te al web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya: http://queestudiar.gencat.cat/.

Per rebre més informació sobre l'oferta, per a l'acompanyament en el procés de presa de decisions, la realització de la preinscripció i la matrícula, pots adreçar-te al Servei d'Orientació L'Eina, de l'Ajuntament de Badia del Vallès (edifici El Molí, av. de la Costa Blava s/n) i als telèfons: 937 186 397 i 620 174 982.

Informació sobre els períodes de preinscripció postobligatòria

Publicat el 31.03.2022