www.badiadelvalles.cat
Ja han començat les obres per a la posada en marxa del Punt d'Atenció Juvenil i de l'Espai Musical, que estaran situats a la planta baixa i a la primera planta de l'edifici del Centre Cívic, a la plaça de les Entitats. El nou equipament estarà distribuït de la següent manera: A la planta baixa s'instal·larà el Punt d'Atenció Juvenil i una sala polivalent, i, a la primera planta, els 5 bucs d'assaig.

Les obres, que han començat el 28 de març, oferiran zona de vestíbul i recepció, 5 bucs d'assaig, espais de lleure, sala polivalent, bany de dones, homes i adaptat, instal·lacions de climatització, ventilació mecànica, il·luminació artificial i ascensor adaptat a necessitats de persones amb mobilitat reduïda.

Punt d'Atenció per assessorar les persones joves

La planta baixa, amb una superfície de 180 metres quadrats, estarà destinada a usos generals i sala polivalent. També comptarà amb el punt d'atenció juvenil, un despatx amb sala de reunió i els tres banys de l'equipament. El punt d'atenció juvenil oferirà assessorament a persones joves en temes d'habitatge, formació, ocupació i mobilitat internacional.

Plànol de la planta baixa

5 bucs d'assaig, a la primera planta

A la planta primera, amb una superfície de 195 metres quadrats, és on es concentrarà l'ús específic de l'activitat musical. Constarà de 5 bucs d'assaig insonoritzats a la zona del mur opac de la façana posterior. A aquests bucs s'hi accedirà per un distribuïdor que va des de les escales que venen de la planta baixa fins a la porta que comunica amb l'Auditori Municipal.

Aquest espai de distribució comunica amb la planta baixa a través de les escales i hi té contacte visual a través de l'espai a doble alçada del vestíbul. Quedarà il·luminat amb llum natural que entra pel mur cortina a doble alçada orientat a Sud-est de la façana principal de l'edifici.

Plànol de la primera planta

Espai accessible

Els accessos a l'edifici des de la via pública seran accessibles, així com l'itinerari, entre els diversos espais i sales. L'equipament també comptarà amb un ascensor adaptat per permetre l'accessibilitat a la segona planta.

Les obres, amb un import d'adjudicació de 258.489,22 euros (sense IVA), substituiran els bucs d'assaig del Casal de Joves, que està afectat per la planificació urbanística del municipi.

Amb el nou Espai Musical i Punt d'Atenció Juvenil, Badia disposarà d'un millor equipament per a la pràctica musical i atenció a les persones joves al centre del municipi, que oferirà moltes possibilitats per a la realització de tota mena d'activitats gràcies als seus espais polivalents.  




Amb el suport de:

Logotip de la Diputació de Barcelona

Publicat el 09.05.2022