Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inici de les obres del nou Espai Musical i Punt d'Atenció Juvenil, a l'edifici del Centre Cívic
Accés a la sala polivalent, a la planta baixa
Ja han començat les obres per a la posada en marxa del Punt d'Atenció Juvenil i de l'Espai Musical, que estaran situats a la planta baixa i a la primera planta de l'edifici del Centre Cívic, a la plaça de les Entitats. El nou equipament estarà distribuït de la següent manera: A la planta baixa s'instal·larà el Punt d'Atenció Juvenil i una sala polivalent, i, a la primera planta, els 5 bucs d'assaig.

Les obres, que han començat el 28 de març, oferiran zona de vestíbul i recepció, 5 bucs d'assaig, espais de lleure, sala polivalent, bany de dones, homes i adaptat, instal·lacions de climatització, ventilació mecànica, il·luminació artificial i ascensor adaptat a necessitats de persones amb mobilitat reduïda.

Punt d'Atenció per assessorar les persones joves

La planta baixa, amb una superfície de 180 metres quadrats, estarà destinada a usos generals i sala polivalent. També comptarà amb el punt d'atenció juvenil, un despatx amb sala de reunió i els tres banys de l'equipament. El punt d'atenció juvenil oferirà assessorament a persones joves en temes d'habitatge, formació, ocupació i mobilitat internacional.

Plànol de la planta baixa

5 bucs d'assaig, a la primera planta

A la planta primera, amb una superfície de 195 metres quadrats, és on es concentrarà l'ús específic de l'activitat musical. Constarà de 5 bucs d'assaig insonoritzats a la zona del mur opac de la façana posterior. A aquests bucs s'hi accedirà per un distribuïdor que va des de les escales que venen de la planta baixa fins a la porta que comunica amb l'Auditori Municipal.

Aquest espai de distribució comunica amb la planta baixa a través de les escales i hi té contacte visual a través de l'espai a doble alçada del vestíbul. Quedarà il·luminat amb llum natural que entra pel mur cortina a doble alçada orientat a Sud-est de la façana principal de l'edifici.

Plànol de la primera planta

Espai accessible

Els accessos a l'edifici des de la via pública seran accessibles, així com l'itinerari, entre els diversos espais i sales. L'equipament també comptarà amb un ascensor adaptat per permetre l'accessibilitat a la segona planta.

Les obres, amb un import d'adjudicació de 258.489,22 euros (sense IVA), tenen un termini d'execució màxim de tres mesos i substituiran els bucs d'assaig del Casal de Joves, que està afectat per la planificació urbanística del municipi.

Amb el nou Espai Musical i Punt d'Atenció Juvenil, Badia disposarà d'un millor equipament per a la pràctica musical i atenció a les persones joves al centre del municipi, que oferirà moltes possibilitats per a la realització de tota mena d'activitats gràcies als seus espais polivalents.  

Publicat el 09.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major 2022 a Badia Festa Major 2022 a Badia
×  
La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia
^