www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament de Badia del Vallès convoca, per demà, 5 de juliol, a les 12 hores,  una concentració i un minut de silenci, a la plaça Major, en rebuig de l'assassinat d'una dona a la nostra ciutat. Les banderes del consistori també onejaran a mig pal avui i demà dimarts en senyal de dol.

L'Ajuntament vol transmetre el seu condol als familiars de la dona assassinada. També fa palès el seu rebuig a tota mena de violència i específicament a la violència envers les dones.

Recordem que el Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD) està a disposició de les dones da Badia per acompanyar-les en situacions de violència masclista i per donar resposta a les seves necessitats d'informació. El CIRD es pot contactar mitjançant el telèfon 937 181 662 ext. 1 i el correu electrònic badia.cird@badiadelvalles.net. També recordem la Línia d'atenció contra la violència masclista de la Generalitat de Catalunya, al telèfon 900 900 120 i el telèfon d'urgències 112.

Tots i totes hem de ser corresponsables en el rebuig actiu d'actituds masclistes, sexistes i de control, que constitueixen l'inici de la violència que pot arribar a generar fets tan greus com l'assassinat que es va produir dimecres passat.

Publicat el 04.07.2022