Botó que mostra/amaga menú lateral
Serveis
Servei Municipal d'Informació i Atenció a les Dones
 • El Centre d'informació i Recursos per a Dones (CIRD) és un servei municipal d'informació i atenció a les dones, un punt de referència per a les dones de Badia i un espai de trobada. Està adreçat a totes les dones del municipi i té com a finalitat donar resposta a les seves demandes d'informació, acompanyar-les en situacions de violència masclista i respondre a qualsevol problemàtica o dubte derivats de la seva condició de dones. Així mateix, el CIRD vol aconseguir generar xarxes de relació positiva i ajuda mútua i contribuir a l'eradicació de la xacra de la violència de gènere al nostre municipi.

  Si necessiteu posar-vos en contacte amb el Servei d'Atenció a les dones,  ho podeu fer a través de:

  L'Ajuntament ofereix un servei gratuït d'assessorament jurídic per a dones

  Assessorament jurídic per a dones


  L'Ajuntament de Badia del Vallès recorda a les ciutadanes que, com sempre, compten amb el servei gratuït d'assessorament jurídic, dins del servei d'Atenció a la Dona, que pot resultar especialment útil en aquesta situació d'excepcionalitat en què ens trobem.

  Es pretén així oferir un servei proper a la ciutadania per atendre sol·licituds d'informació, orientació, assessorament i consultes, especialment en àmbits de dret civil i de família (guarda i custodia), situacions de violència de gènere i domèstica, penal o laboral, i d'altres situacions o problemàtiques que les afectin. El servei s'ofereix a través de l'Associació Dones Juristes.

  Aquelles dones que vulguin fer una consulta o exposar el seu cas, poden fer-ho a través del formulari que trobaran al següent enllaç.

  El servei es posarà en contacte per tal de concretar dia i hora per fer l'assessorament en línia o via telefònica.

  Dones Juristes és una associació jurídica constituïda a Barcelona l'any 1989. Els seus objectius principals són vetllar per la legislació i jurisprudència que afecta les dones; lluitar contra la violència de gènere; treballar per aconseguir la igualtat de drets i obligacions entre les persones en tots els camps de la societat, així com promoure la col·laboració de les dones juristes per una societat més fraternal i solidària, prestant assistència i serveis jurídics a les dones.

 • On som
  Edifici El Molí
 • Adreça
  Av. de la Costa Blava s/n
 • Telèfon
  937 181 662 ext. 1
 • Horari
  Les assessories, atencions específiques i qualsevol altra demanda d'informació s'atendran amb cita prèvia. Si es tracta de demandes d'informació puntual, es podran respondre telefònicament.
^