www.badiadelvalles.cat
Demà divendres tindrà lloc el transport especial de l'estructura de la passera que s'instal·larà en el camí de connexió amb la Universitat Autònoma. A causa de les dimensions de l'estructura, que té una longitud de 30,70 m i un pes de 17,2 tones, el seu pas per Badia comportarà restriccions puntuals a l'aparcament, que ja estan senyalitzades i afectacions al pas pel camí de connexió a l'Autònoma. A més del comboi, també travessarà Badia una grua autopropulsada de 220 tones, que serà necessària per instal·lar la nova passera al seu lloc, paral·lelament a l'estructura que hi és actualment.

Per la realització d'aquests treballs, demà, de 8 a 15 hores, estarà prohibit aparcar als tres trams principals de la via pública que es veuran afectats pel transport especial de la passera: la cantonada del carrer Cantàbric número 47, i Av. Via de la Plata, dels números 1 a 3 i a l'altura del número 21. Aquestes zones reservades ja han estat convenientment senyalitzades.

També s'ha senyalitzat la zona de muntatge de la passera, i als accessos de l'Av. Mediterrània i a l'aparcament de la UAB s'indicarà la intermitència de pas dels vianants i ciclistes de màxim 30 minuts d'espera.

Tens més informació sobre les obres de connexió amb la UAB, en aquesta notícia.

Publicat el 07.07.2022