www.badiadelvalles.cat
DemÓ divendres tindrÓ lloc el transport especial de l'estructura de la passera que s'instalĚlarÓ en el camÝ de connexiˇ amb la Universitat Aut˛noma. A causa de les dimensions de l'estructura, que tÚ una longitud de 30,70 m i un pes de 17,2 tones, el seu pas per Badia comportarÓ restriccions puntuals a l'aparcament, que ja estan senyalitzades i afectacions al pas pel camÝ de connexiˇ a l'Aut˛noma. A mÚs del comboi, tambÚ travessarÓ Badia una grua autopropulsada de 220 tones, que serÓ necessÓria per instalĚlar la nova passera al seu lloc, paralĚlelament a l'estructura que hi Ús actualment.

Per la realització d'aquests treballs, demà, de 8 a 15 hores, estarà prohibit aparcar als tres trams principals de la via pública que es veuran afectats pel transport especial de la passera: la cantonada del carrer Cantàbric número 47, i Av. Via de la Plata, dels números 1 a 3 i a l'altura del número 21. Aquestes zones reservades ja han estat convenientment senyalitzades.

També s'ha senyalitzat la zona de muntatge de la passera, i als accessos de l'Av. Mediterrània i a l'aparcament de la UAB s'indicarà la intermitència de pas dels vianants i ciclistes de màxim 30 minuts d'espera.

Tens més informació sobre les obres de connexió amb la UAB, en aquesta notícia.

Publicat el 07.07.2022