www.badiadelvalles.cat
Badia del Vallès es va sumar als actes commemoratius de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, amb l'acte institucional d'ofrena floral davant de l'Ajuntament. Veïns i veïnes i representants polítics i de les entitats de Badia s'hi van aplegar al monòlit de l'oreneta per fer les seves ofrenes.

Com és habitual, una representació dels partits polítics presents al Consistori, encapçalada per l'alcaldessa, Eva Menor, van lliurar l'ofrena floral de l'Ajuntament. També les agrupacions de partits polítics de Badia, com Socialistes, Totes Fem Badia i Esquerra Republicana de Catalunya van contribuir amb les seves ofrenes. Entre les entitats i organitzacions que van participar-hi, l'Associació de Veïns de Badia, l'Associació de Vidus i Vídues, el Consell per la República, la Federació Catalana de Judo, la Fundació Tallers i Protecció Civil.

L'acte va comptar amb la música de l'Agrupació Musical de Badia del Vallès, que va interpretar Els Segadors, l'himne de Catalunya, mentre es feia l'ofrena floral.

Publicat el 12.09.2022