Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia commemora la Diada amb l'ofrena floral davant de l'Ajuntament
Ofrena floral per commemorar la Diada de Catalunya
Badia del Vallès es va sumar als actes commemoratius de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, amb l'acte institucional d'ofrena floral davant de l'Ajuntament. Veïns i veïnes i representants polítics i de les entitats de Badia s'hi van aplegar al monòlit de l'oreneta per fer les seves ofrenes.

Com és habitual, una representació dels partits polítics presents al Consistori, encapçalada per l'alcaldessa, Eva Menor, van lliurar l'ofrena floral de l'Ajuntament. També les agrupacions de partits polítics de Badia, com Socialistes, Totes Fem Badia i Esquerra Republicana de Catalunya van contribuir amb les seves ofrenes. Entre les entitats i organitzacions que van participar-hi, l'Associació de Veïns de Badia, l'Associació de Vidus i Vídues, el Consell per la República, la Federació Catalana de Judo, la Fundació Tallers i Protecció Civil.

L'acte va comptar amb la música de l'Agrupació Musical de Badia del Vallès, que va interpretar Els Segadors, l'himne de Catalunya, mentre es feia l'ofrena floral.

Publicat el 12.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
×  
L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons
×  
L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant
×  
Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs
×  
Si m'estimes, no m'alimentis Si m'estimes, no m'alimentis
^