www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament va publicar ahir, per tràmit d'urgència, l'anunci de licitació del contracte administratiu dels serveis d'assistència tècnica per a la redacció del projecte i la direcció de les obres d'encapsulament de l'amiant a galeries i el sanejament de l'interior de les cobertes dels edificis d'habitatges de Badia del Vallès. El termini per a la presentació d'ofertes finalitza el 16 de desembre a mitjanit.

L'Ajuntament ha posat en marxa aquest procés de licitació un cop es va declarar desert el procés de licitació per a l'assistència tècnica de l'encapsulament i la retirada de l'amiant, com vam explicar en aquesta noticia. Amb la nova licitació, es pot avançar en l'elaboració del projecte i en tots els documents necessaris per a l'encapsulament de l'amiant, que assegura que els elements d'aquest material no desprenen fibres fins que no es retirin definitivament.

El termini d'execució previst és a partir de l'1 de gener de 2023 i el pressupost de la licitació és de 77.946,96 euros, sense IVA (94.315,82 euros, IVA inclòs). El contracte inclou la redacció del projecte; la redacció dels plecs de prescripcions tècniques; la direcció facultativa, d'execució, coordinació de seguretat i salut i control de qualitat; l'assistència a les reunions de la comissió de seguiment del contracte, i la presentació final de les actuacions executades.

Es poden consultar els plecs del concurs a l'espai de l'Ajuntament de Badia del Vallès dins del portal de Contractació Pública de Catalunya, en aquest enllaç.

Publicat el 25.11.2022