www.badiadelvalles.cat
×  
L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons

Aquest mes de desembre, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya obre el període de sol·licituds per a la construcció de balcons en 2 edificis d'estrella o lineals. Amb aquest nou període de sol·licituds, l'Agència vol arribar a gestionar la construcció de balcons en 3 edificis aquest any, com havia anunciat. El període de sol·licituds estarà obert des d'avui i fins al 17 de desembre.

Les comunitats que hi vulguin participar han de tenir, en els dos darrers exercicis, un índex de morositat inferior al 13% del total de quotes i han de presentar els documents adjunts degudament emplenats mitjançant el tràmit específic de la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

Acta de reunió de la comunitat de propietaris

Acta de reunió de la comunitat de propietaris

Fitxer: Acta_reunio_comunitat_propietaris.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 234.37 kB

Annex a l'acta de reunió de la comunitat de propietaris

Annex a l'acta de reunió de la comunitat de propietaris

Fitxer: Annex_acta_reunio_comunitat_propietaris.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.22 MB

Certificat de quotes impagades

Certificat de quotes impagades

Fitxer: Certificat_quotes_impagades.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 881.3 kB

Trobaràs el tràmit dins de l'apartat Tràmits destacats de la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

L'Oficina Local d'Habitatge de l'Ajuntament està a disposició de les comunitats per acompanyar-les i facilitar tot el procés.

Un cop finalitzat el termini de recepció de sol·licituds, l'Ajuntament i l'Associació de Veïns proposaran conjuntament els dos edificis que optaran a les obres aquest any, prioritzant els blocs que, segons el Mapa de l'Amiant de Badia, tinguin l'amiant més degradat.

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya assumeix el 75% del cost de les obres, i el 25% restant es finançarà amb un crèdit a 15 anys sense interessos que ofereix l'Institut Català de Finances. A causa de les limitacions operatives d'aquest organisme, que no pot oferir crèdits a persones físiques, el crèdit s'atorga a les comunitats per la totalitat de les obres. Amb aquestes condicions, les obres de millora de l'edifici es podran pagar amb un import mensual aproximat de 30 euros per habitatge.

Tres comunitats el 2022 i cinc comunitats cada l'any, a partir de 2023

Amb aquest nou termini per a la sol·licitud de rehabilitació de 2 blocs d'habitatges aquest any, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya gestionarà la rehabilitació d'un total de 3 comunitats durant 2022, tal com havia anunciat. Habitatge preveu dur a terme les obres a 5 comunitats cada any a partir de 2023 i fins a finalitzar tots els blocs d'estrella i lineals que resten pendents.

Publicat el 02.12.2022