www.badiadelvalles.cat
El Servei Municipal d'Ocupació de Badia t'ofereix tres programes de formació professional per a l'ocupació: Activitats administratives en relació amb el client, Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, i Operacions de fontaneria i calefacció-climatització. Si et trobes a l'atur o en situació d'ERTO, formes part del col·lectiu prioritari. La convocatòria ja està oberta i els programes donen l'oportunitat de fer pràctiques a empreses i són totalment gratuïts.

Ja ha sortit publicada l'oferta formativa de la convocatòria SOC -FOAP-2022 que subvenciona accions formatives d'oferta en àrees prioritàries adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC – FOAP-2022)

Si et trobes a l'atur o en situació d'ERTO formes part del col·lectiu prioritari.

Aquest any (FOAP-2022), a Badia realitzarem aquests certificats de professionalitat:

  • Activitats administratives en la relació amb el client
  • Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials
  • Operacions de fontaneria i calefacció-climatització domèstica

Els certificats de professionalitat ofereixen una formació teoricopràctica que capacita pel desenvolupament d'una professió i les seves unitats de competència es convaliden amb el sistema d'ensenyament reglat de la mateixa família professional.

Totes les accions ofereixen l'oportunitat de fer pràctiques a empreses, d'aquesta manera pots adquirir noves experiències professionals que t'actualitzen en el món laboral i pot ser una oportunitat d'inserció.

Els cursos es realitzaran en el Servei Municipal d'Ocupació, a l'Edifici El Molí de l'Ajuntament de Badia del Vallès (Av. Costa Blava, s/n)  

Aquests cursos estan subvencionats pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i, per tant, no suposen cap despesa pels alumnes.

Obert el termini d'inscripció!

Ja estem recollint sol·licituds de participació. Les places són limitades. Per a inscriure't o rebre més informació sobre les accions formatives, posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 93 718 16 62  Ext. 2 o vine al Servei Municipal d'Ocupació, Edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n).

Publicat el 05.12.2022