www.badiadelvalles.cat
Obert, fins al 20 de gener (inclòs), el procés de reclutament d'una informadora de l'Ajuntament, dins del Programa Treball i Formació, línia DONA, per a una contractació laboral temporal de 12 mesos. El lloc de treball és auxiliar d'atenció al públic. Hi podran participar les dones en situació d'atur que es trobin en una de les situacions següents: Les inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), en situació de violència masclista, i les dones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació.

Entre les funcions que realitzarà, atendrà les persones usuàries, facilitarà informació general, portarà el control d'entrades i sortides dels edificis municipals, i realitzarà gestions de suport administratiu.

La dona contractada rebrà formació transversal amb una durada de 80 hores, així com una acció d'acompanyament de 134 hores que consisteix a donar suport, dirigir i guiar la persona contractada durant l'execució del programa, que facilitarà una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial.

Les dones que sol·licitin aquesta feina hauran d'estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupat (DONO) al Servei d'Ocupació de Catalunya en situació d'atur en recerca de feina.

Pots consultar les bases d'aquesta convocatòria en el document adjunt.

Procés de reclutament d'una informadora

Procés de reclutament d'una informadora

Fitxer: Proces_de_reclutament_Programa_Treball_i_Formacio__linia_DONA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 9
Mida: 1.33 MB

Les dones interessades poden adreçar-se al Servei Municipal d'Ocupació.

Servei Municipal d'Ocupació
Edifici El Molí
Av. Costa Blava, s/n
Tel. 93 718 16 62 extensió 2
Horari, de 9 a 14 hores

Al Servei comprovaran que reuneixen els requisits i les derivaran al Servei d'Ocupació de Catalunya per a la seva inscripció. El termini d'inscripció està obert fins al 20 de gener (inclòs).

Publicat el 10.01.2023