www.badiadelvalles.cat

El Servei d'Orientació, Inserció Laboral i Formació Ocupacional de l'Ajuntament de Badia del Vallès ha creat una presentació interactiva i animada per tal que puguis consultar totes les opcions formatives que pots realitzar al servei. També hi trobaràs resposta a les preguntes més freqüents que habitualment poden sorgir, com qui pot fer aquestes formacions, quan comencen i el seu horari, com sol·licitar i inscriure's als cursos, etc. Pots accedir-hi en aquest enllaç: Oferta formativa 2023

És una eina interactiva per tal que puguis moure't per la presentació de la forma que tu vulguis, accedint i consultant totes les opcions formatives, o només accedint a les que t'interessin. Fent un clic, podràs ampliar la informació de cadascuna d'aquestes opcions.

En cas de dubte, accedeix a l'apartat de Preguntes més freqüents (FAQS), on probablement trobaràs resposta a moltes d'elles. També trobaràs a l'apartat “Contacta'ns” les dades de contacte per poder sol·licitar cursos o obtenir més informació.

I una petita mostra de l'oferta formativa que hi trobaràs:

Oferta formativa del Servei Municipal d'Ocupació

Oferta formativa del Servei Municipal d'Ocupació

T'animem a donar una ullada!

El Servei Municipal d'Ocupació està a la teva disposició per a qualsevol dubte:

Servei Municipal d'Ocupació
Edifici El Molí
Av. Costa Blava s/n, 1a planta
Tel. 93 718 16 62 ext. 2
Horari, de 9 a 14 hores

Publicat el 17.01.2023