www.badiadelvalles.cat
Antonio Díaz, El Mago Pop, vindrà a Badia a inaugurar, el dilluns vinent, 30 de gener, la nova denominació de l'Auditori Municipal, que porta el nom d'aquest reconegut artista badienc. L'acte constarà de dues parts: el reconeixement a Antonio Díaz, que es farà a la sala d'actes de l'Auditori, a les 13 hores, i la inauguració de la nova denominació de l'equipament, que tindrà lloc a les 14.15 hores a l'exterior de l'edifici, a la plaça de les Entitats.

L'acte d'inauguració de la placa commemorativa, a la plaça de les Entitats, és obert a tota la ciutadania.

Per accedir a la primera part, l'acte de reconeixement a Antonio Díaz a la sala d'actes de l'Auditori, i a causa de les limitacions d'espai, s'obrirà la reserva prèvia de seients disponibles per a la ciutadania mitjançant el web de reserva https://recintes.cat/badiadelvalles, que estarà habilitat dimecres vinent, 25 de gener, a partir de les 10 hores. Només es podrà reservar una localitat per persona. En l'acte de reconeixement es recordarà la trajectòria vital i professional d'Antonio Díaz, amb la participació de l'alcaldessa, Eva Menor, i algunes sorpreses.

L'acte de reconeixement i la inauguració de la placa també es podran seguir en directe a les xarxes socials de l'Ajuntament (Facebook, Instagram i YouTube).

El canvi de denominació de l'Auditori Municipal de Badia, que passa a ser l'Auditori Antonio Díaz – El Mago Pop, es va aprovar en el Ple Municipal del mes de juliol, per ser “el millor ambaixador de Badia i un orgull per a tota la ciutadania”.

Publicat el 23.01.2023