Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Antonio Díaz, El Mago Pop, inaugurarà el 30 de gener la nova denominació de l'Auditori de Badia, que porta el seu nom
Antonio Díaz, El Mago Pop, inaugura a Badia, el 30 de gener, la nova denominació de l'Auditori Municipal, que porta el seu nom.
Antonio Díaz, El Mago Pop, vindrà a Badia a inaugurar, el dilluns vinent, 30 de gener, la nova denominació de l'Auditori Municipal, que porta el nom d'aquest reconegut artista badienc. L'acte constarà de dues parts: el reconeixement a Antonio Díaz, que es farà a la sala d'actes de l'Auditori, a les 13 hores, i la inauguració de la nova denominació de l'equipament, que tindrà lloc a les 14.15 hores a l'exterior de l'edifici, a la plaça de les Entitats.

L'acte d'inauguració de la placa commemorativa, a la plaça de les Entitats, és obert a tota la ciutadania.

Per accedir a la primera part, l'acte de reconeixement a Antonio Díaz a la sala d'actes de l'Auditori, i a causa de les limitacions d'espai, s'obrirà la reserva prèvia de seients disponibles per a la ciutadania mitjançant el web de reserva https://recintes.cat/badiadelvalles, que estarà habilitat dimecres vinent, 25 de gener, a partir de les 10 hores. Només es podrà reservar una localitat per persona. En l'acte de reconeixement es recordarà la trajectòria vital i professional d'Antonio Díaz, amb la participació de l'alcaldessa, Eva Menor, i algunes sorpreses.

L'acte de reconeixement i la inauguració de la placa també es podran seguir en directe a les xarxes socials de l'Ajuntament (Facebook, Instagram i YouTube).

El canvi de denominació de l'Auditori Municipal de Badia, que passa a ser l'Auditori Antonio Díaz – El Mago Pop, es va aprovar en el Ple Municipal del mes de juliol, per ser “el millor ambaixador de Badia i un orgull per a tota la ciutadania”.

Publicat el 23.01.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^