www.badiadelvalles.cat
L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, ha rebut aquest matí la distinció Equipaments 2030, per part de Josep Monràs, diputat president de l´Àrea d'Educació, Esports i Joventut. Aquesta distinció reconeix el compromís de la ciutat amb una nova tipologia d'equipaments municipals educatius, esportius i juvenils més responsables i educadors.

Exemple d'aquests nous equipaments més responsables són l'edifici annex de l'Auditori Antonio Díaz – El Mago Pop, que alberga l'Espai Jove i els bucs d'assaig Gonzalo Colomera; el Complex Esportiu, amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques per reduir el seu consum energètic, i el nou Poliesportiu de l'Av. del Tibidabo.

El projecte transformador Equipaments 2030, responsables i educadors de la Diputació de Barcelona té com a finalitat promoure que els 6.118 equipaments i espais municipals educatius, esportius i de joventut puguin arribar a ser edificis i instal·lacions inclusius, igualitaris, referents educadors de la sostenibilitat, els Objectius de Desenvolupament Sostenible i els principis de l'Agenda 2030, i fer partícips les persones usuàries de les seves iniciatives. Aquests equipaments han de ser l'epicentre de la transformació social i transmissió de valors a la comunitat.

Publicat el 30.03.2023