Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia, reconeguda amb la distinció Equipaments 2030
Badia, reconeguda amb la distinció Equipaments 2030
L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, ha rebut aquest matí la distinció Equipaments 2030, per part de Josep Monràs, diputat president de l´Àrea d'Educació, Esports i Joventut. Aquesta distinció reconeix el compromís de la ciutat amb una nova tipologia d'equipaments municipals educatius, esportius i juvenils més responsables i educadors.

Exemple d'aquests nous equipaments més responsables són l'edifici annex de l'Auditori Antonio Díaz – El Mago Pop, que alberga l'Espai Jove i els bucs d'assaig Gonzalo Colomera; el Complex Esportiu, amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques per reduir el seu consum energètic, i el nou Poliesportiu de l'Av. del Tibidabo.

El projecte transformador Equipaments 2030, responsables i educadors de la Diputació de Barcelona té com a finalitat promoure que els 6.118 equipaments i espais municipals educatius, esportius i de joventut puguin arribar a ser edificis i instal·lacions inclusius, igualitaris, referents educadors de la sostenibilitat, els Objectius de Desenvolupament Sostenible i els principis de l'Agenda 2030, i fer partícips les persones usuàries de les seves iniciatives. Aquests equipaments han de ser l'epicentre de la transformació social i transmissió de valors a la comunitat.

Publicat el 30.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major de Badia 2023 Festa Major de Badia 2023
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
^