www.badiadelvalles.cat
Les llars d'infants de Badia del Vallès, La Llavor i La Mainada, organitzen jornades de portes obertes, amb la finalitat que les famílies pugueu conèixer el seu projecte educatiu i les seves instal·lacions. Les dates són: Llar d'infants La Llavor, 26 d'abril, únic torn, de 17 a 18 h; Llar d'infants La Mainada, 27 d'abril, únic torn, de 17 a 18 h.

El mes de maig vinent s'inicia el període de preinscripció a les Llars d'infants de 0 a 3 anys per al curs 2023–2024. A Badia del Vallès hi ha dues llars d'infants La Mainada i La Llavor, de titularitat del Departament d'Educació. Si vols inscriure per primer cop el teu fill o filla, o vols canviar de llar, pots sol·licitar una plaça fent una sol·licitud de preinscripció.

Des del curs passat, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, assumeix el cost d'escolarització d'educació infantil 2, dels infants nascuts el 2021, de les llars d'infants que són de la seva titularitat.

Enguany la sol·licitud de preinscripció es formalitza i es presenta al centre, acompanyada de la documentació acreditativa.

Juntament amb la sol·licitud i en el termini establert, cal presentar la documentació següent, que identifica la persona sol·licitant:

  • L'original i una còpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si es troba en situació d'acolliment en família o institució, la resolució d'acolliment del Departament de Drets Socials.
  • L'original i una còpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.
  • En el cas que, pare/mare/tutor/a treballi al municipi, documentació acreditativa que ho certifiqui

El calendari per realitzar la preinscripció del 2023-2024 és el següent:

  • Període de presentació de sol·licituds del 8 al 19 de maig de 2023, ambdós inclosos, a la llar d'infants a la qual es demana plaça.
  • Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional: 1 de juny de 2023
  • Termini per presentar reclamacions: del 2 al 8 de juny de 2023
  • Sorteig, si escau, del número de desempat: del 9 al 13 de juny de 2023
  • Publicació de les llistes definitives d'alumnat admès: 15 de juny de 2023
  • Període de matriculació: del 16 al 22 de juny de 2023

Per a més informació referent al procés de preinscripció i matrícula, la documentació necessària per a la seva formalització i l'oferta completa, pots dirigir-te al web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Si necessites resoldre qualsevol dubte, pots adreçar-te al Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badia del Vallès al 93 718 16 62 i al 670 756 559. A més també pots consultar les llars d'infants:

  • La Mainada: 93 718 21 08
  • La Llavor: 93 718 27 64

També disposes del Servei d'Orientació i Assessorament Familiar (SOAF) de l'Ajuntament de Badia del Vallès. Aquest recurs s'adreça a les famílies amb fills i filles de 0 a 6 anys del municipi. S'ofereixen activitats, jocs i experiències per compartir amb els infants i altres famílies, amb suport professional. Tots els espais familiars són gratuïts per a les famílies de Badia.

Et pots inscriure durant tot l'any a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (demanant cita prèvia) o mitjançant la seu electrònica al tràmit Preinscripció a les activitats del servei d'orientació i acompanyament familiar (SOAF). Si tens qualsevol dubte, pots trucar al 93 729 46 51 o escriure al correu electrònic: espaisfamiliars@badiadelvalles.net.

Preinscripció i portes obertes de les llars d'infants de Badia

Publicat el 06.04.2023