www.badiadelvalles.cat
El Servei d'Orientació, Inserció Laboral i Formació Ocupacional de l'Ajuntament de Badia del Vallès ha creat un nou canal de difusió a través de Telegram, amb l'objectiu que tota persona que estigui subscrita pugui assabentar-se de les novetats relatives a les accions formatives, d'ocupació o d'orientació per a la recerca de feina que s'ofereixen des del Servei.

Per tal de subscriure't a aquest canal, només cal descarregar l'aplicació de Telegram al mòbil, registrar-te i cercar-lo sota el nom: erafbadia. Un cop trobat, només caldrà clicar l'opció de subscriure's a aquest canal. Si no trobes el canal, només cal que sol·licitis al Servei que et puguem inscriure i nosaltres t'inscriurem (perquè et puguem inscriure des del Servei, és imprescindible que t'hagis registrat prèviament a Telegram).

Les persones inscrites poden veure el nombre total de subscriptors que té aquest canal, però no poden veure el nom, cognoms ni dades de telèfon d'aquestes persones, garantint l'anonimat en tot moment.

Un cop estiguis subscrit, t'assabentaràs de les noves publicacions que anem fent des del Servei a través d'aquest canal de forma automàtica, tractant-se només d'un canal de difusió des del Servei cap a les persones subscrites i, per tant, no podent comunicar-se les persones subscrites al Servei a través d'aquest canal.

Per demanar informació sobre les difusions que anem publicant al canal, sempre pots contactar amb nosaltres mitjançant missatge per privat a través del mateix Telegram, Whatsapp, telèfon fix o mòbil o correu electrònic:

Servei d'Orientació i Inserció Laboral i Formació Ocupacional
Ajuntament de Badia del Vallès
93 718 16 62 ext. 2 / 667 999 507
smocup@badiadelvalles.net
Horari d'atenció: dilluns a divendres, de 9 a 14 h

Publicat el 11.04.2023