www.badiadelvalles.cat
El Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament obre el període d'inscripcions per participar en la formació en manipulació i retirada d'elements amb amiant que s'iniciarà a principis de juny. Badia és capdavantera en la lluita contra l'amiant i la retirada d'aquests elements és una àrea de negoci amb grans perspectives de creixement amb la tendència a la retirada i substitució d'elements d'amiant.

La formació consta de 315 hores de continguts teòrics i 120 hores de pràctiques no laborals a empresa. Rebràs coneixements en tractament de l'amiant, prevenció de riscos laborals, treballs en alçada, plataformes elevadores, competències per l'ocupació, competències digitals, igualtat i emprenedoria. Aquest curs forma part del projecte singulars “Forma't i Ocupa't”, i és gratuït, ja que està subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Es preveu iniciar el projecte la primera setmana de juny i terminar a l'octubre amb les pràctiques a l'empresa.

Per poder participar has de tenir entre 18 i 60 anys, estar a l'atur i haver-te inscrit com a persona  demandant d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). També poden participar persones que treballin, però que estiguin inscrites com a millora d'ocupabilitat al SOC.

T'interessa? Apunta't! Pots fer-ho a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament (trobaràs l'accés a l'espai Tràmits destacats) o de manera presencial a la 1a planta de l'Edifici El Molí (de dilluns a divendres, de 9 a 14.30 hores). Per a més informació, truca al 93 718 16 62 Ext. 2. En ambdós casos és necessari portar el DNI i la demanda d'ocupació (coneguda com a DARDO).

Cartell de la formació

Logos projecte Singulars

Publicat el 09.05.2023