www.badiadelvalles.cat
Demà, 25 de maig, s'obre el termini de sol·licitud dels ajuts per al menjador escolar i d'escola bressol per al curs 2023-2024, fins al 2 de juny. Els ajuts per al menjador de la llar d'infants són per a l'alumnat de 0 a 3 anys. En el cas dels ajuts pels menjadors escolars, són per alumnat de 3 a 6 anys (fins a 4t d'ESO).

La tramitació de la sol·licitud es farà, amb caràcter preferent, mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament. A partir de demà, trobaràs el tràmit dins de l'apartat Tràmits destacats. En aquells casos que no sigui possible la presentació telemàtica. Les sol·licituds hauran de presentar-se amb cita prèvia demanada a l'OAC (Oficina d'atenció ciutadana) de l'Ajuntament de Badia del Vallès. Per a més informació i per demanar cita prèvia, truca al telèfon de l'OAC 93 718 22 16 / 93 693 33 00.

Poden sol·licitar l'ajut el pare, la mare, el tutor/a legal o la persona encarregada de la guarda i protecció d'alumnes d'ensenyament obligatori i segons les característiques de l'ajut.

Pots trobar més dades en el full informatiu dels ajuts que trobaràs en el document adjunt.  

Full informatiu ajuts menjador escolar i escoles bressol

Full informatiu ajuts menjador escolar i escoles bressol

Fitxer: FULL_INFORMATIU_AJUTS_MENJADOR_ESCOLAR_2023_24.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 171.68 kB

Ajuts escoles bressol

Els ajuts de menjador d'escoles bressol van dirigits a infants empadronats al municipi de Badia del Vallès, inscrits en qualsevol de les dues escoles bressol que hi ha al municipi, les famílies dels quals presentin una situació de dificultat social i/o econòmica.

Queden excloses d'aquesta convocatòria les famílies amb renda per càpita superior a 573,67 euros, corresponents al 80,01% de l'Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC) vigent per l'any 2023.

Pots consultar les bases de la convocatòria dels ajuts de menjador d'escoles bressol en aquests documents:

Ajuts menjador escolar

Els ajuts de menjador escolar van dirigits a nens i adolescents empadronats al municipi de Badia de Vallès, inscrits en qualsevol curs d'ensenyament obligatori i 2n cicle d'educació infantil amb fons públics, les famílies dels quals es troben en situació de dificultat social i/o econòmica.

Pots consultar les bases de la convocatòria d'ajuts de menjador escolar en aquests documents:

Bases ajuts menjador escolar (català)

Bases ajuts menjador escolar (català)

Fitxer: 20230511_Uns_altres_Bases_de_convocatoria_Annex_1_de_CONVOCATORIA_PER_LA_CONCESSIO_DE_SUBVENCIONS_AJUTS_DE_MENJADOR__CATALA_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 13
Mida: 854.39 kB

Bases ajuts menjador escolar (castellà)

Bases ajuts menjador escolar (castellà)

Fitxer: 20230511_Uns_altres_Bases_de_convocatoria_Annexo_1_CONVOCATORIA_PARA_LA_CONCESION_DE_SUBVENCIONES_PARA_AYUDAS_DE_COMEDOR__CASTELLANO_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 13
Mida: 552 kB

Publicat el 24.05.2023