www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament de Badia del Vallès, conjuntament amb els ajuntaments de Barberà i Ripollet, ha fet lliurament dels diplomes del projecte Singulars a les persones participants. Per part de l'Ajuntament de Badia va assistir el tinent d'alcaldessa segon, Josep Martínez.

El projecte Engega't Jove: dona llum i organitza el teu itinerari! està destinat a persones joves de 16 a 29 anys, preferiblement aturades i té com a objectiu la inserció laboral o el retorn acadèmic del jovent participant. El programa es va iniciar el gener del 2023 i integra les especialitats formatives d'operador/a de magatzem i activitats bàsiques d'electricitat, a més de diverses activitats dirigides a afavorir aquesta inserció. Un cop finalitzada l'etapa formativa, les persones participants en el projecte faran recerca activa de feina.

Aquest programa ha estat validat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, que va publicar la resolució provisional de la convocatòria "Projectes Singulars 2022" on aprova la subvenció a l'agrupació liderada pel Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès, amb els ajuntaments de Barberà del Vallès i Ripollet, amb el centre formatiu Level Instrukta.

Des de l'Ajuntament volem felicitar les persones participants per la feina feta i desitgem el millor en la seva entrada al món laboral.  

Si t'interessa participar en programes com aquest, posa't en contacte amb el Servei Municipal d'Ocupació de Badia del Vallès, al telèfon 93 718 16 62  Ext. 2 o directament a les seves oficines a l'Edifici El Molí (av. Costa Blava, s/n).

Logos projecte Singulars

Publicat el 12.09.2023