www.badiadelvalles.cat

El web de l'Ajuntament ha experimentat una renovació, per adaptar-se als nous temps i als nous formats. Així, el nou web és més modern i visual, i dóna més rellevància a les imatges.

Amb un disseny web responsive, això és, que la disposició de la plana s'adapta als diferents dispositius (ja sigui un mòbil, un ordinador o una tauleta) per facilitar la navegació des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, el web continuarà apostant per la informació municipal com fins ara: notícies d'actualitat municipal, actes d'agenda, ordres del dia i actes de Plens i Juntes de Govern Local o informació d'utilitat sobre clàusules terra o pobresa energètica, entre molts d'altres apartats.

I, com sempre, la ciutadania podrà seguir fent servir les eines d'atenció ciutadana per comunicar-se amb l'Ajuntament, com ara la Bústia municipal, o realitzar alguns dels tràmits de manera telemàtica.

A través del nou disseny també s'ha intentat facilitar una navegació més intuïtiva, que les persones usuàries puguin arribar als continguts de manera més fàcil i ràpida. A més, com a novetat, en la navegació per mòbil les notícies es poden compartir de manera fàcil i directa a través de Facebook, Twitter o Whatsapp.

El nou web preveu, també, que els apartats de Transparència i Esports tinguin un portal personalitzat (encara en construcció). Us convidem a fer-hi un cop d'ull i descobrir el nou portal web de l'Ajuntament de Badia del Vallès: www.badiadelvalles.cat.

Publicat el 06.07.2017