Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El web municipal estrena disseny
Captura de pantalla de la portada del nou web de Badia del Vallès

El web de l'Ajuntament ha experimentat una renovació, per adaptar-se als nous temps i als nous formats. Així, el nou web és més modern i visual, i dóna més rellevància a les imatges.

Amb un disseny web responsive, això és, que la disposició de la plana s'adapta als diferents dispositius (ja sigui un mòbil, un ordinador o una tauleta) per facilitar la navegació des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, el web continuarà apostant per la informació municipal com fins ara: notícies d'actualitat municipal, actes d'agenda, ordres del dia i actes de Plens i Juntes de Govern Local o informació d'utilitat sobre clàusules terra o pobresa energètica, entre molts d'altres apartats.

I, com sempre, la ciutadania podrà seguir fent servir les eines d'atenció ciutadana per comunicar-se amb l'Ajuntament, com ara la Bústia municipal, o realitzar alguns dels tràmits de manera telemàtica.

A través del nou disseny també s'ha intentat facilitar una navegació més intuïtiva, que les persones usuàries puguin arribar als continguts de manera més fàcil i ràpida. A més, com a novetat, en la navegació per mòbil les notícies es poden compartir de manera fàcil i directa a través de Facebook, Twitter o Whatsapp.

El nou web preveu, també, que els apartats de Transparència i Esports tinguin un portal personalitzat (encara en construcció). Us convidem a fer-hi un cop d'ull i descobrir el nou portal web de l'Ajuntament de Badia del Vallès: www.badiadelvalles.cat.

Publicat el 06.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^