www.badiadelvalles.cat
Les instalˇlacions de l'Organisme de Gestiķ Tributāria (oficines centrals i territorials i punts d'informaciķ), romanen tancades des del 16 de marį de 2020. Per poder realitzar les gestions, pots contactar l'Organisme per via telemātica.

El comunicat que ens ha fet arribar informa que, d'acord amb l'estat d'alarma decretat pel Govern de l'Estat, i en aplicaciķ de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputaciķ de Barcelona, davant la situaciķ generada per l'evoluciķ del coronavirus COVID-19, i amb la finalitat de reduir al māxim la propagaciķ de la infecciķ de la malaltia coronavirus COVID-19, les instalˇlacions de l'Organisme de Gestiķ Tributāria (oficines centrals i territorials i punts d'informaciķ), resten tancades des del dia 16 de marį de 2020.

Tot el personal que té disponibilitat, per no gaudir de permís per atendre fills o persones dependents a cārrec seu, continuarā treballant a través de mitjans telemātics, a fi que aquesta situaciķ tingui la menor afectaciķ als ingressos municipals.

L'atenciķ al contribuent, es mantindrā a través dels següents canals:

  • Correu electrōnic, a l'adreįa: orgt.atenciociutadana@diba.cat, a través de la qual es podrā rebre i contestar consultes.:
  • Telčfon, al número 932 029 802

Recordem que els terminis administratius i judicials, tant de prescripciķ com de caducitat, estan suspesos, així que la ciutadania no ha d'estar preocupada si hi havia algun trāmit pendent. Per cončixer les dades de finalitzaciķ de pagament voluntari dels tributs, consulteu el web www.orgt.diba.cat.

Pots veure el document informatiu de l'Organisme de Gestiķ Tributāria a continuaciķ:

Cartell informatiu de l'ORGT

Publicat el 17.03.2020