X
SERVEI DE CITA PRÈVIA. Els tràmits amb l'Ajuntament, de manera fàcil, ràpida i sense cues.
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Organisme de Gestió Tributària dóna servei per via telemàtica
Organisme de Gestió Tributària a Badia del Vallès
Les instal·lacions de l'Organisme de Gestió Tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), romanen tancades des del 16 de març de 2020. Per poder realitzar les gestions, pots contactar l'Organisme per via telemàtica.

El comunicat que ens ha fet arribar informa que, d'acord amb l'estat d'alarma decretat pel Govern de l'Estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del coronavirus COVID-19, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la infecció de la malaltia coronavirus COVID-19, les instal·lacions de l'Organisme de Gestió Tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), resten tancades des del dia 16 de març de 2020.

Tot el personal que té disponibilitat, per no gaudir de permís per atendre fills o persones dependents a càrrec seu, continuarà treballant a través de mitjans telemàtics, a fi que aquesta situació tingui la menor afectació als ingressos municipals.

L'atenció al contribuent, es mantindrà a través dels següents canals:

  • Correu electrònic, a l'adreça: orgt.atenciociutadana@diba.cat, a través de la qual es podrà rebre i contestar consultes.:
  • Telèfon, al número 932 029 802

Recordem que els terminis administratius i judicials, tant de prescripció com de caducitat, estan suspesos, així que la ciutadania no ha d'estar preocupada si hi havia algun tràmit pendent. Per conèixer les dades de finalització de pagament voluntari dels tributs, consulteu el web www.orgt.diba.cat.

Pots veure el document informatiu de l'Organisme de Gestió Tributària a continuació:

Cartell informatiu de l'ORGT

Publicat el 17.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Taller de dansa amb escolars de Badia Taller de dansa amb escolars de Badia
^