www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament ha publicat les bases de la convocatòria per a la provisió d'un lloc de treball de tècnic/a auxiliar de Biblioteca, en règim de funcionari/ària interí/ina, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure amb constitució de borsa de treball.

El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). El DOGC ho ha publicat avui, així que, el termini per a la presentació de sol·licituds és del 29 de desembre del 2020 al 27 de gener del 2021, ambdós inclosos (20 dies hàbils).

Tens tota la informació sobre les bases i requisits de participació en l'enllaç: http://www.badiadelvalles.cat/fitxes.php?categoria=636

Si vols participar-hi, has de presentar la instància normalitzada segons el model que està disponible a la seu electrònica de la web (https://seuelectronica.badiadelvalles.cat) i on has de fer constar que reuneixes les condicions exigides a les bases, així com la documentació necessària.

Publicat el 28.12.2020