www.badiadelvalles.cat
Diumenge, 21 de març, tornen les activitats de primavera de la Jugatecambiental al parc de Joan Oliver. Fins al 6 de juny, els diumenges, d'11.30 a 13.30 h, el parc acollirà les activitats de joc, aprenentatge i experimentació que caracteritzen la Jugatecambiental, de 12 a 13 hores.

Entre les activitats programades per a aquesta nova temporada hi ha «Civisme al parc», (diumenge); «Construcció de caixes niu per a ocells», (28 de març); «El gran arbre», (11 d'abril); «Hotel d'insectes» (18 d'abril), o «Itinerari naturalístic per la riera», (25 d'abril), entre moltes més activitats.

Les Jugatecambientals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona representen espais on les famílies amb infants poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels espais metropolitans on es desenvolupen, a més de continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Les persones de l'organització aplicaran en tot moment les mesures envers la COVID-19 i informaran les persones participants perquè les activitats siguin segures per a tothom.

Pots consultar tota la programació en aquest cartell.

Cartell de les activitats de la Jugatecambiental

Publicat el 18.03.2021