Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge s'inicia la nova temporada de la Jugatecambiental al Parc de Joan Oliver
Jugatecambiental a Badia del Vallès
Diumenge, 21 de març, tornen les activitats de primavera de la Jugatecambiental al parc de Joan Oliver. Fins al 6 de juny, els diumenges, d'11.30 a 13.30 h, el parc acollirà les activitats de joc, aprenentatge i experimentació que caracteritzen la Jugatecambiental, de 12 a 13 hores.

Entre les activitats programades per a aquesta nova temporada hi ha «Civisme al parc», (diumenge); «Construcció de caixes niu per a ocells», (28 de març); «El gran arbre», (11 d'abril); «Hotel d'insectes» (18 d'abril), o «Itinerari naturalístic per la riera», (25 d'abril), entre moltes més activitats.

Les Jugatecambientals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona representen espais on les famílies amb infants poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels espais metropolitans on es desenvolupen, a més de continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Les persones de l'organització aplicaran en tot moment les mesures envers la COVID-19 i informaran les persones participants perquè les activitats siguin segures per a tothom.

Pots consultar tota la programació en aquest cartell.

Cartell de les activitats de la Jugatecambiental

Publicat el 18.03.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^