www.badiadelvalles.cat
El dissabte 19 de juny, entre les 10.30 i les 13.30 hores es realitzarà al Parc Joan Oliver el photocall “Vull un món amb colors!”, una activitat per a tota la família.

“Vull un món de colors!” vol estimular la sensibilització i contribuir a la reflexió a partir d'una activitat lúdica i en format actual, que estimuli la participació de persones amb diferents perfils i edats.
Els participants haureu de pensar i decidir, individualment o en grup, un missatge que vulgueu compartir i donar a conèixer al món i l'escriureu a una pissarra. Paral·lelament, us podreu disfressar amb els complements que us agradin, d'entre els que trobareu a la vostra disposició.

Després, amb el fons del photocall, us podreu fer una foto, amb el missatge escollit i que podreu compartir a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) utilitzant l'etiqueta #jovullunmóndecolors.

A l'activitat es parla d'un món de colors, perquè es vol transmetre la idea que si tots reciclem, si tots minimitzem l´ús del transport privat, si tots estalviem energia... tindrem ciutats menys contaminades i grises.

Dissabte, vine amb la teva família i passeu una bona estona al mateix temps que consciencieu sobre la necessitat de cuidar el nostre entorn.

Publicat el 15.06.2021