Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dissabte, 19 de juny, participa en el photocall “Vull un món amb colors!”, al Parc de Joan Oliver
Dissabte, 19 de juny, participa en el photocall “Vull un món amb colors!”, al Parc de Joan Oliver
El dissabte 19 de juny, entre les 10.30 i les 13.30 hores es realitzarà al Parc Joan Oliver el photocall “Vull un món amb colors!”, una activitat per a tota la família.

“Vull un món de colors!” vol estimular la sensibilització i contribuir a la reflexió a partir d'una activitat lúdica i en format actual, que estimuli la participació de persones amb diferents perfils i edats.
Els participants haureu de pensar i decidir, individualment o en grup, un missatge que vulgueu compartir i donar a conèixer al món i l'escriureu a una pissarra. Paral·lelament, us podreu disfressar amb els complements que us agradin, d'entre els que trobareu a la vostra disposició.

Després, amb el fons del photocall, us podreu fer una foto, amb el missatge escollit i que podreu compartir a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) utilitzant l'etiqueta #jovullunmóndecolors.

A l'activitat es parla d'un món de colors, perquè es vol transmetre la idea que si tots reciclem, si tots minimitzem l´ús del transport privat, si tots estalviem energia... tindrem ciutats menys contaminades i grises.

Dissabte, vine amb la teva família i passeu una bona estona al mateix temps que consciencieu sobre la necessitat de cuidar el nostre entorn.

Publicat el 15.06.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^