www.badiadelvalles.cat
A partir de divendres i durant el cap de setmana, Badia celebrarÓ una sŔrie d'actes culturals i d'oci, com el concert homenatge al responsable de l'AIGMB, Gonzalo Colomera, la celebraciˇ institucional de la Diada i actuacions musicals, fins diumenge.

A continuaciˇ, pots consultar els actes que s'hi faran:

Divendres: Homenatge a Gonzalo Colomera
Divendres 10 de setembre al Casal de Joves, a partir de les 18 hores, tindrÓ lloc l'homenatge a Gonzalo Colomera, responsable de l'AIGMB que ens va deixar a principis d'aquest any. L'acte l'obrirÓ l'alcaldessa, Eva Menor, qui donarÓ pas als membres de l'AIGMB i posteriorment s'iniciarÓ el concert per part dels grups que hi participen: HÚroes de Leyenda, Misery, Los Bloques Hablan, KOP,  Angelical Yell i Rippers.

Recordem que, seguint instruccions del Procicat, el p˙blic haurÓ d'estar assegut i amb mascareta, i no es podrÓ menjar, beure ni fumar al recinte. Per poder assistir has de fer la reserva a travÚs de l'enllaš https://bit.ly/HomenatgeGonzalo.

En cas de pluja, el concert s'ajornarÓ i les reserves seran vÓlides per a la nova data.

Dissabte: Celebraciˇ de la Diada Nacional de Catalunya i concert d'havaneres
Dissabte 11 tindrÓ lloc la celebraciˇ de la Diada Nacional de Catalunya, al Parc de Joan Oliver. L'acte comenšarÓ a les 12 hores amb la tradicional ofrena floral. Aquest any, l'ofrena es farÓ a L'Arbre de la vida, amb la participaciˇ de l'Agrupaciˇ Musical i de la Coral Ginesta. Seguidament tindrÓ lloc un discurs institucional i es reconeixerÓ la tasca del jutge de pau, Alfonso Collado, i de les entitats Federaciˇ d'Entitats Culturals (FEC) i Associaciˇ Botiga Social L'Olivera.

A continuaciˇ, a les 13 hores, el grup La Taverna del Xatrac oferirÓ un concert d'havaneres, tambÚ al parc de Joan Oliver.

Per poder assistir, has de reservar a https://bit.ly/Diada2021Badia.

Diumenge: Concert infantil i balls de Bollywood
Diumenge 12, les activitats continuaran al parc a partir de les 12 hores, amb un concert infantil a cÓrrec del grup Dantuvi, al Parc de Joan Oliver. Per assistir, reserva a https://bit.ly/ConcertInfantil.

A la tarda, a les 19 hores, l'Associaciˇ de Dones per la Igualtat farÓ una exhibiciˇ de balls de Bollywood, tambÚ al Parc de Joan Oliver. Per assistir, reserva a https://bit.ly/BollywoodBadia.

TambÚ pots consultar totes les activitats i reservar a https://recintes.cat/badiadelvalles/.

Es recorda que seguint instruccions del Procicat, el p˙blic haurÓ de romandre assegut i amb mascareta, i no es podrÓ menjar, beure, ni fumar. En cas de pluja, se suspendran aquests actes, excepte l'ofrena floral.

Publicat el 07.09.2021