Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Concert homenatge a Gonzalo Colomera, celebració de la Diada i activitats d'oci i cultura a Badia del Vallès
Gonzalo Colomera, referent de la música a Badia del Vallès
A partir de divendres i durant el cap de setmana, Badia celebrarà una sèrie d'actes culturals i d'oci, com el concert homenatge al responsable de l'AIGMB, Gonzalo Colomera, la celebració institucional de la Diada i actuacions musicals, fins diumenge.

A continuació, pots consultar els actes que s'hi faran:

Divendres: Homenatge a Gonzalo Colomera
Divendres 10 de setembre al Casal de Joves, a partir de les 18 hores, tindrà lloc l'homenatge a Gonzalo Colomera, responsable de l'AIGMB que ens va deixar a principis d'aquest any. L'acte l'obrirà l'alcaldessa, Eva Menor, qui donarà pas als membres de l'AIGMB i posteriorment s'iniciarà el concert per part dels grups que hi participen: Héroes de Leyenda, Misery, Los Bloques Hablan, KOP,  Angelical Yell i Rippers.

Recordem que, seguint instruccions del Procicat, el públic haurà d'estar assegut i amb mascareta, i no es podrà menjar, beure ni fumar al recinte. Per poder assistir has de fer la reserva a través de l'enllaç https://bit.ly/HomenatgeGonzalo.

En cas de pluja, el concert s'ajornarà i les reserves seran vàlides per a la nova data.

Dissabte: Celebració de la Diada Nacional de Catalunya i concert d'havaneres
Dissabte 11 tindrà lloc la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, al Parc de Joan Oliver. L'acte començarà a les 12 hores amb la tradicional ofrena floral. Aquest any, l'ofrena es farà a L'Arbre de la vida, amb la participació de l'Agrupació Musical i de la Coral Ginesta. Seguidament tindrà lloc un discurs institucional i es reconeixerà la tasca del jutge de pau, Alfonso Collado, i de les entitats Federació d'Entitats Culturals (FEC) i Associació Botiga Social L'Olivera.

A continuació, a les 13 hores, el grup La Taverna del Xatrac oferirà un concert d'havaneres, també al parc de Joan Oliver.

Per poder assistir, has de reservar a https://bit.ly/Diada2021Badia.

Diumenge: Concert infantil i balls de Bollywood
Diumenge 12, les activitats continuaran al parc a partir de les 12 hores, amb un concert infantil a càrrec del grup Dantuvi, al Parc de Joan Oliver. Per assistir, reserva a https://bit.ly/ConcertInfantil.

A la tarda, a les 19 hores, l'Associació de Dones per la Igualtat farà una exhibició de balls de Bollywood, també al Parc de Joan Oliver. Per assistir, reserva a https://bit.ly/BollywoodBadia.

També pots consultar totes les activitats i reservar a https://recintes.cat/badiadelvalles/.

Es recorda que seguint instruccions del Procicat, el públic haurà de romandre assegut i amb mascareta, i no es podrà menjar, beure, ni fumar. En cas de pluja, se suspendran aquests actes, excepte l'ofrena floral.

Publicat el 07.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^