www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament de Badia i la Generalitat han realitzat tot un seguit d'obres de manteniment i millora de les escoles de Primària, aprofitant les vacances d'estiu.

Pel que fa a l'Ajuntament, als tradicionals treballs de reparació dels banys, portes, finestres, paviments, revestiments, escales i neteja de patis, s'han afegit tot un seguit d'intervencions, de les quals destaquem:

• El paviment de l'accés del carrer Bètica a l'escola La Jota, la remodelació de la distribució del menjador de l'escola Las Seguidillas i la pintura de les plantes baixa i primera de l'escola La Sardana.
• A cada centre s'ha instal·lat enllumenat led a diferents aules, amb la previsió de continuar el procés fins a oferir aquesta tecnologia a totes les escoles. Aquest enllumenat garanteix els nivells de lluminositat per l'activitat escolar i redueix el consum elèctric, fent les nostres escoles més respectuoses amb el medi ambient.

Per altra banda, i fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya, s'ha realitzat a cada escola una intervenció necessària per a la millora de les nostres escoles:

• Impermeabilització del pavelló esportiu de l'escola Las Seguidillas
• Substitució de finestres i persianes a 9 aules de l'escola La Sardana (amb aïllant tèrmic i acústic)
• Renovació integral de la sala de calderes de l'escola la Jota

Millores als instituts realitzades per la Generalitat
La Generalitat de Catalunya també ha realitzat una sèrie de millores als instituts de la nostra ciutat. Concretament:

• Substitució de calderes i reforma a la sala de calderes a l'Institut de Badia del Vallès
• Substitució parcial de fusteria de façana i incorporació de protecció solar a l'Institut Frederica Montseny

Amb totes aquestes obres realitzades, volem oferir al nostre alumnat unes escoles millors i més sostenibles en les quals puguin desenvolupar el seu procés educatiu en les millors condicions.

Publicat el 23.09.2021