www.badiadelvalles.cat
El Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament ha demanat els programes per obtenir certificats de professionalitat per a activitats de venda, atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, operacions de fontaneria i calefacció-climatització domèstica i activitats administratives en relació amb el client. Si et trobes a l'atur o en situació d'ERTO, formes part del col·lectiu prioritari per accedir a aquests programes.

Aquesta oferta forma part de la convocatòria de subvenció de les accions de formació d'oferta en àrees prioritàries adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC - FOAP).

Els cursos es realitzaran en el Servei Municipal d'Ocupació (a l'Edifici El Molí, de l'Ajuntament de Badia del Vallès) i ofereixen una formació teòric-pràctica que capacita pel desenvolupament d'una professió. A més hi ha la possibilitat de fer pràctiques en empreses que és una manera d'apropar-se més al mercat laboral i augmentar les possibilitats d'aconseguir una feina.

Aquests cursos estan subvencionats pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i per tant no suposen cap despesa per a les persones que els fan.

Ja està obert el termini d'inscripció
Al Servei Municipal d'Ocupació, ja estem recollint sol·licituds de participació. Per a inscriure't o rebre informació sobre les accions formatives, posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 93 718 16 62 Ext. 2, o vine al Servei Municipal d'Ocupació, Edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n).

No esperis més! Informa-te'n i comença a preparar el teu futur!

Cursos sol·licitats

Publicat el 06.10.2021