www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament de Badia del Vallès obre, a partir de les 14 hores d'avui, el termini d'inscripció a la convocatòria per a l'assignació de places pel curs de pre monitor/a de lleure, per a joves de 14 a 17 anys. Aquest curs, totalment gratuït, ja que és subvencionat per la Diputació de Barcelona, es farà els dilluns, del 8 de novembre al 13 de desembre, de 16 a 20 hores, al Casal de Joves (carrer Porto, s/n).

Si tens entre 14 i 17 anys, ets una persona empadronada a Badia o has cursat al municipi l'Educació Secundària Obligatòria (ESO), t'hi pots inscriure. Hi ha 15 places disponibles.

Amb el curs de pre monitor/a tindràs una orientació global i una reflexió integradora sobre el treball de l'ajudant de monitor/a en un esplai, cau o altres entitats de lleure. Et formarem com a voluntari/ària i com a ajudant d'educador/a, donant-te eines per saber com fer-ho, estratègies de participació i compromís, diversitat i igualtat d'oportunitats, tècniques i recursos com jocs, cançons i danses.

Inscripció, mitjançant la Seu Electrònica
La inscripció l'has de fer mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament (https://badiadelvalles.sedelectronica.es/), accedint al tràmit “Inscripció al curs de pre monitor/a de lleure”. El període de presentació de sol·licituds d'inscripció serà des d'avui, 20 d'octubre, a partir de les 14 hores, al 29 d'octubre fins les 11.59 hores. Si les places no queden omplertes, es podrà realitzar la inscripció  fora del termini establert, fins a ser completades. En cas que hi hagi més inscripcions que places disponibles, se celebrarà un sorteig, el 2 de novembre de 2021. El mateix dia es farà públic al web de l'Ajuntament el llistat de persones admeses.

Publicat el 20.10.2021