www.badiadelvalles.cat
Han comenšat les obres per a l'execuciˇ del mur que limitarÓ el tal˙s existent i per a l'ampliaciˇ de l'hort del CEIP Las Seguidillas. El lÝmit de finalitzaciˇ de l'1 de desembre, tot i que l'empresa adjudicatÓria, Artifex Infraestructuras, s'ha compromŔs a finalitzar les obres en menys d'un mes.

L'objectiu d'aquests treballs Ús l'execuciˇ de dos trams de mur per contenir les terres del tal˙s, i ampliar l'hort existent, amb el seu tancament i l'aportaciˇ d'aigua per al reg d'aquest nou espai. D'aquesta manera, es millorarÓ l'entorn, que serÓ mÚs acollidor per als infants de l'escola, i augmentarÓ l'espai dedicat a l'hort, perquŔ puguin formar-se sobre els processos d'horticultura.

Durant els treballs, s'ha delimitat la zona d'obres amb una tanca de 2 metres, per separar-la del trÓnsit dintre del pati de l'escola.

Publicat el 25.10.2021