www.badiadelvalles.cat
El Casal de Gent Gran ha programat una sèrie d'activitats i tallers per al mes de novembre. Les activitats engloben els àmbits de salut i benestar, cultura i oci, i xarxa social.

En l'àmbit de salut i benestar, suggereix un taller de consciència corporal i emocional, amb la pràctica d'un ball energètic. Es fa dimarts, de 9.30 a 11.30 hores. També hi ha programada una passejada per a persones grans, amb itinerari curs (de 2 a 3 km), en l'entorn del municipi. Es farà el 19 de novembre, de 10.30 a 12 hores, i la sortida serà el Parc de Joan Oliver.

A cultura i oci, el Casal ha programat quatre tallers: de risoteràpia (dijous, de 17.30 a 19 h), de ganxet i punt (dimecres, a les 10.30 h), d'experiències creatives (divendres, de 10.30 a 12 h) i de memòria (dimecres, de 16 a 19 h).

Finalment, a xarxa social i treball de les relacions, el 15 de novembre a les 18 h, la directora de la residència de gent gran, Montse Aguilar, oferirà una xerrada sobre l'envelliment amb dependència. Del 16 al 18 de novembre, es presentarà l'exposició d'artesania amb fusta en temps de pandèmia, amb obres de Fernando Isua, veí de Badia del Vallès.

Recordem que els horaris del Casal de Gent Gran són els següents:

  • Obert: de dimarts a divendres matí. Horari, de 10 a 13 h i de 17 a 19 hores (dimarts a dijous) i de 10 a 13 h (divendres).
  • Tancat: dilluns, divendres a la tarda i caps de setmana

L'aforament màxim de la instal·lació estarà supeditat a les indicacions que marqui el Procicat en tot moment, segons la situació de la pandèmia. També caldrà complir amb totes les mesures d'autoprotecció davant la Covid-19 (ús de mascareta, distància de seguretat i ús del gel hidroalcohòlic).

Pots consultar les activitats en aquest document:

Activitats novembre Casal de Gent Gran

Activitats novembre Casal de Gent Gran

Fitxer: CASAL_D_AVIS_NOV___ESP.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 629.31 kB

Publicat el 05.11.2021