www.badiadelvalles.cat
El Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès t'ofereix un nou curs de formació en tecnologies de la informació i comunicació (certificació ACTIC). El curs et permet adquirir un conjunt bàsic (nivell inicial), de coneixements, habilitats i actituds dins l'àmbit del món digital.

Aquest curs té per objectiu el foment i l'autonomia de les competències en el món digital. L'Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (ACTIC) s'està demanant cada cop més en els processos selectius de les administracions públiques i del sector privat.

Què t'ofereix el curs?
Formació teòrica i pràctica que et capacitarà en el desenvolupament de tasques i competències en el món de la informàtica, per tal de guanyar autonomia en les gestions i procediments digitals i facilitar els tràmits laborals o quotidians. Tanmateix, aquesta formació et prepara per a l'acreditació d'ACTIC 1 - nivell bàsic.

Contingut

  • Cultura, participació i civisme digital (10 hores). Bloc on rebràs coneixements sobre les possibilitats de les TIC i Internet, tràmits i compres en línies, les xarxes socials, hàbits d'ergonomia, salut i medi ambient; i seguretat de la informació.
  • Tecnologia digital i ús de l'ordinador i del sistema operatiu (10 hores). En aquest bloc es tractaran els components d'un ordinador, el sistema operatiu (treballant les seves aplicacions, les diferents configuracions, etc.), els dispositius per a emmagatzemar informació, els dispositius mòbils, i nocions bàsiques de seguretat.
  • Navegació, cerca i comunicació en el món digital (10 hores). Dins d'aquest coneixement se't mostrarà l'ús del navegador web i la navegació a internet, tenint en compte les cerques a Internet, l'ús del correu electrònic i el calendari digital, la seguretat del món d'Internet i altres recursos digitals.
  • Tractament de la informació escrita (10 hores). Amb aquest bloc aprendràs a utilitzar un document de text (LibreOffice), mostrant les funcions bàsiques (impressió, treball al document, escriptura, formats, taules, etc.).
  • Tractament de la informació numèrica (10 hores). Aquest coneixement es centrarà en el full de càlcul (LibreOffice), per tal d'aprendre a emprar-lo, i tenir autonomia amb el programa. Així, aprendràs a fer ús de les funcionalitats bàsiques, fer impressió de documents, introducció de dades, utilització de diversos formats, edició de documents, i fins i tot, aplicació de fórmules bàsiques de càlcul.

Quan es realitzarà el curs?
La previsió d'inici del curs és a finals de novembre i finalitzarà a mitjans de desembre, amb una durada total de 50 hores (3 setmanes).

Per inscriure's o rebre més informació d'aquesta acció formativa pots:

  • Dirigir-te al Servei Municipal d'Ocupació de Badia del Vallès: Edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n).
  • Trucar al telèfon: 93 718 16 62 - Ext. 2.

Coneix les tecnologies de la informació i la comunicació i prepara't per millorar les teves opcions a l'hora de trobar feina!

Publicat el 19.11.2021